RESERVATIES - RESERVATIONS

 

Tel.:  050 60 77 95
Email:  info@restaurant-cedric.be

 

Maandag & dinsdag gesloten.

Fermé le Lundi et Mardi.

 

Uitgezonderd tijdens feestdagen

Sauf les jours fériés

 

  Voorgerechten - Les Entrées

Groentesoep van de Dag

Potage de Légumes du Jours

Geglaceerde Kreeftenbisque "Cappuccino"

Bisque de Homard Glacée en Cappuccino

"Artisanale " Garnaalkroketten

Croquettes aux Crevettes Grise ‘Artisanale’

 

Gemarineerde Zalm met Dille  Focaccia | Tian van Groentjes | Mierikswortelcrème

Saumon Mariné à L’Aneth | Focaccia | Tian de Légumes | Raiforts

 

Carpaccio van « Fleur de Wagyu » | Notensalade | Galette van Parmesan

Carpaccio « Fleur de Wagyu » | Roquette | Galette de Parmesan

6 Holle Oesters ‘Fines Claires’ uit  Cancale 000*

6 Huitres Creuses “Fines Claires”*

 

6 Warme Holle Oesters "Fines Claires"  000 | Champagnesaus

6 Huitres Creuses "Fines Claires" Chaude au Champagne 000

 

Krabpoten “Cédric” - Champagnesaus - Bieslook

Manchon de Crabe « Cédric » - Sauce au Champagne - Ciboulette

"Dieppe" St Jakobsnootje | Bloedworst "De Knock" | Butternut | Witloof

Noix de St Jacques "Dieppe" | Boudin Noir "De Knock" | Butternut | Chicons

Mousse van Bosduif | Consommé | Veenbessen | Kweepeer | Kramiek

Mousse de Pigeon Ramier | Consommé | Airelles | Coing | Cramique

 

€ 10.00

€ 18.00

€ 20.00

€ 20.00

€ 25.00

€ 20.00

€ 25.00

€ 35.00

€ 25.00

€ 25.00

Locatie:

Koningslaan 230

8300 Knokke- Heist

  • w-facebook

© 2016 Restaurant Cédric

Privacyverklaring