_8100371-bewerkt.jpg
RESERVATIES - RESERVATIONS

 

Tel.:  050 60 77 95
Email: info@restaurant-cedric.be

Sluitingsdagen

Maandag | Dinsdag

Jours de fermeture

Lundi | Mardi

Vanaf 8 mei/ A partir du 8 mai

3 Gangen / 4 Gangen / 5 Gangen**

3 Plats / 4 Plats / 5 Plats**

VOORGERECHT | ENTRÉE 

6 Holle Oesters "Fines Claires" uit Cancale 000***

6 Huîtres Creuses “Fines Claires”

Witte Asperges AA |  Huisgerookte Eendenborst | Bio Mini Tomaat | Zachte paprikas ***

Asperges Blanches AA | Magret Canard Fumé Maison |  Tomate Bio | Poivrons Doux

Mi-Cuit van Rode Tonijn | Ceviche | Mango | Soja | Wakame | Wasabi***

Mi-Cuit de Thon Rouge | Ceviche | Mangue | Soja | Wakame | Wasabi

4 of 5 GANGEN | 4 of 5 PLATS

King Krabpoten "Cédric" | Champagnesaus | Bieslook

Manchon de King Crabe « Cédric » | Sauce au Champagne | Ciboulette 

                                    

HOOFDGERECHT | PLATS

Gevulde Parelhoen Roulade | Gele Wortellen | shiitake | Truffelsaus 

Ballotine de Pintadeau Farci | Carottes jaunes | Shiitake | Sauce aux Truffes

Zeeduivel |  Shiitake | barigoule artisjok | Aubergine | Asperges | Pistou Saus

Lotte | Shitake | Artichaut Barigoule | Aubergines | Asperges  | Sauce Pistou

Kreeft à La Plancha | Gember | Citroengras | Wilde Rijst +- 500 gr.  + € 20

Homard à La Plancha | Gingembre | Lemongrass | Riz Sauvage +-500gr.   +  € 20

DESSERT

Nagerecht van de Dag

Dessert du Jour

Geaffineerde kazen + € 10

Les Fromages affinés

Menu Cédric

3 Gangen | Plats Menu 48 euros

Aangepaste wijnen | Vins compris + 25 euros

4 Gangen | Plats Menu 65 euros

Aangepaste wijnen | Vins compris + 30 euros

         

**5 Gangen | Plats Menu 80 euros

Aangepaste wijnen | Vins compris + 35 euros