top of page
_8100371-bewerkt.jpg
RESERVATIES - RESERVATIONS

Sluitingsdagen

Maandag | Dinsdag | Donderdagavond

Behalve op feestdagen en vakantieperiode

Jours de fermeture

Lundi | Mardi | Jeudi Soir

Sauf les jours fériés et période de vacances

Vanaf 10 februari| A partir du 10 février

3 Gangen | 4 Gangen | 5 Gangen**

3 Plats | 4 Plats | 5 Plats**

VOORGERECHT | ENTRÉE 

 

6 Holle Oesters "Fines Claires" uit Cancale 000**

6 Huîtres Creuses “Fines Claires”**

Carpaccio "Fleur de Wagyu" | Rucola | Noten | Parmezaanse kaas**

Carpaccio "Fleur de Wagyu" | Roquette | Noix | Parmesan**

Sint-jakobsschelpen 'Dieppe' | Schorseneren | Topinamburg | Zwarte Truffels**

Saint-Jacques 'Dieppe' | Salsifis | topinambour | Truffes noires  **

4 of 5 GANGEN | 4 of 5 PLATS

Kreeft "Cédric" | Champagnesaus | Bieslook

Homard « Cédric » | Sauce au Champagne | Ciboulette 

HOOFDGERECHT| PLATS

Duif van Anjou | Sucrien | Gele Wortelen Met Gember | Chiconette | Morel saus

Pigeon D'Anjou | Sucrine | Carottes Jaunes Au Gingembre | Chiconette |  Sauce Aux Morilles

Kabeljauw 'Skrei' | Prei | Grenaille Appels | Mousselinesaus | Spinazie

Cabillaud ' Skrei' | Poireaux | Pommes Grenaille | Mousseline | Epinard

Kreeft à La Plancha | Gember | Citroengras | Wilde Rijst +- 500 gr.  + € 28

Homard à La Plancha | Gingembre | Lemongras | Riz Sauvage +-500gr.   + € 28

DESSERT

Nagerecht van de Dag

Dessert du Jour

Geaffineerde kazen Van Michel Van Tricht  + € 12

Les Fromages affinés de Michel Van Tricht + € 12

Menu Cédric

3 Gangen | Plats Menu 52 euros

Aangepaste wijnen | Vins compris + 28 euros

4 Gangen | Plats Menu 72 euros

Aangepaste wijnen | Vins compris + 32 euros

         

**5 Gangen | Plats Menu 90 euros

Aangepaste wijnen | Vins compris + 38 euros

Om u nog beter van dienst te zijn en u een kwaliteitsvolle maaltijd te geven, wordt onze menu per tafel geserveerd en zonder wijzigingen. Bedankt voor uw begrip.

Pour mieux vous soigner et vous donnez une bonne qualité de votre repas,  le menu est servi par table et sans changement. Merci de votre compréhention.

         

bottom of page