_8100371-bewerkt.jpg
RESERVATIES - RESERVATIONS

 

Tel.:  050 60 77 95
Email: info@restaurant-cedric.be

Sluitingsdagen

Maandag | Dinsdag

Jours de fermeture

Lundi | Mardi

Vanaf 4 juni/ A partir du 4 juin

3 Gangen / 4 Gangen / 5 Gangen**

3 Plats / 4 Plats / 5 Plats**

VOORGERECHT | ENTRÉE 

6 Holle Oesters "Fines Claires" uit Cancale 000***

6 Huîtres Creuses “Fines Claires”

Gebakken Eendenlever | Gele Wortelen | Sucrine| Abrikoos | Vanillesaus***

Foie de Canard Poëlé | Carottes Jaunes | Sucrine | Abricot | Sauce Vanille***

Kreeft | Bulgur | Asperges | Boon | Chorizo ​​| Gazpacho***

Homard | Boulgour | Asperges | Haricot | Chorizo | Gaspacho***

4 of 5 GANGEN | 4 of 5 PLATS

King Krabpoten "Cédric" | Champagnesaus | Bieslook

Manchon de King Crabe « Cédric » | Sauce au Champagne | Ciboulette 

                                    

HOOFDGERECHT | PLATS

Anjou duif | Bloemkool | Broccolini | Artisjok | Morieljes

Pigeon d'Anjou | chou-fleur | brocolini | artichaut | morilles

Kabeljauw | Risotto | Courgette | Spinazie | Tomaten | Mousseline van schaaldierenjus

Cabillaud  | Risotto | Courgettes | Epinards |Tomates | Mousseline au Jus de Crustacé

Kreeft à La Plancha | Gember | Citroengras | Wilde Rijst +- 500 gr.  + € 20

Homard à La Plancha | Gingembre | Lemongrass | Riz Sauvage +-500gr.   +  € 20

DESSERT

Nagerecht van de Dag

Dessert du Jour

Geaffineerde kazen + € 10

Les Fromages affinés

Menu Cédric

3 Gangen | Plats Menu 48 euros

Aangepaste wijnen | Vins compris + 25 euros

4 Gangen | Plats Menu 68 euros

Aangepaste wijnen | Vins compris + 30 euros

         

**5 Gangen | Plats Menu 85 euros

Aangepaste wijnen | Vins compris + 35 euros