_8100371-bewerkt.jpg
RESERVATIES - RESERVATIONS

Sluitingsdagen

Maandag | Dinsdag

Jours de fermeture

Lundi | Mardi

Bestelling minstens 1 dag op voorhand 

Commandez 1 jour à l'avance

050 60 77 95 | info@restaurant-cedric.be

3 Gangen / 4 Gangen 

3 Plats / 4 Plats 

VOORGERECHT | ENTRÉE 

6 Holle Oesters "Fines Claires" uit Cancale 000 Open
6 Huitres Creuses “Fines Claires”. Ouverte

Witte Asperges AA | Huisgerookte Eendenborst | Bio Mini Tomaat | Zachte paprikas
Asperges Blanches AA | Magret Canard Fumé Maison | Tomate Bio | Poivrons Doux

Mi-Cuit van Rode Tonijn | Ceviche | Mango | Soja | Wakame | Wasabi

Mi-Cuit de Thon Rouge | Ceviche | Mangue | Soja | Wakame | Wasabi


Gemarineerde Zalm met Dille | Tian van Groentjes | Mierikswortelcrème
Saumon Mariné à l'Aneth | Focaccia | Tian de Légumes | Crème de Raiforts

4 GANGEN | 4 PLATS

King Krabpoten "Cédric" | Champagnesaus | Bieslook

Manchon de King Crabe « Cédric » | Sauce au Champagne | Ciboulette 

                                    

HOOFDGERECHT | PLATS

Gevulde Parelhoen Roulade | Gele Wortellen | shiitake | Truffelsaus
Ballotine de Pintadeau Farci | Carottes jaunes | Shiitake | Sauce aux Truffes


Zeeduivel | Shiitake | barigoule artisjok | Aubergine | Asperges | Pistou Saus

Lotte | Artichaut Barigoule | Aubergines | Asperges | Sauce Pistou


Kreeft à La Plancha | Gember | Citroengras | Wilde Rijst +- 500 gr. + € 20
Homard à La Plancha | Gingembre | Lemongrass | Riz Sauvage +-500gr. + € 20

DESSERT

Zwarte chocolademousse | Rabarber | Aardbeien | Crumble
Mousse Chocolat Noir | Rhubarbe | Fraises | Crumble

3 Gangen Menu | Menu 3 plats  - 45 euros
4 Gangen Menu | Menu 4 Plats - 60 euros

Take Away Menu Cédric