top of page
_8100394.jpg
RESERVATIES - RESERVATIONS

 

Tel.:  050 60 77 95
Email:  info@restaurant-cedric.be

 

Maandag & dinsdag gesloten.

Fermé le Lundi et Mardi.

 

Uitgezonderd tijdens feestdagen

Sauf les jours fériers

 

Menu Valentijn

Menu Saint Valentin

14 februari/février

VOORGERECHT/ENTREE

 

6 Holle Oesters "Fines Claires" uit Cancale 000**

6 Huîtres Creuses “Fines Claires”**

Carpaccio "Fleur de Wagyu" | Rucola | Noten | Parmezaanse kaas**

Carpaccio "Fleur de Wagyu" | Roquette | Noix | Parmesan**

Sint-jakobsschelpen 'Dieppe' | Schorseneren | Topinamburg | Zwarte Truffels**

Saint-Jacques 'Dieppe' | Salsifis | topinambour | Truffes noires  **

TUSSENGERECHT/DEUXIÈME ENTRÈE

 

Kreeft "Cédric" | Champagnesaus | Bieslook

Homard « Cédric » | Sauce au Champagne | Ciboulette    

 

HOOFDGERECHT/PLATS

 

Duif van Anjou | Sucrien | Gele Wortelen Met Gember | Chiconette | Morel saus

Pigeon D'Anjou | Sucrine | Carottes Jaunes Au Gingembre | Chiconette |  Sauce Aux Morilles

Kabeljauw 'Skrei' | Prei | Grenaille Appels | Mousselinesaus | Spinazie

Cabillaud ' Skrei' | Poireaux | Pommes Grenaille | Mousseline | Epinard

Kreeft à La Plancha | Gember | Citroengras | Wilde Rijst +- 500 gr.  + € 28

Homard à La Plancha | Gingembre | Lemongras | Riz Sauvage +-500gr. + € 28

 

NAGERECHT/DESSERT

Nagerecht van de Dag

Dessert du Jour

Geaffineerde kazen Van Michel en Frederic Van Tricht  + € 12

Les Fromages affinés de Michel et Frederic Van Tricht + € 12

                                                               

4 Gangen | Plats Menu 72  euros

Aperitief en aangepaste wijnen | Apéritif et vins compris + 32 euros

         

**5 Gangen | Plats Menu 90 euros

Aperitief en aangepaste wijnen | Apéritif et vins compris + 38 euros

         

Aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht

Arrangement de vins jusqu’au plat

bottom of page