
Cédric

Maandag & dinsdag gesloten.
Fermé le Lundi et Mardi.
Uitgezonderd tijdens feestdagen
Sauf les jours fériers
Menu Valentijn
Menu Saint Valentin
14 februari/février
VOORGERECHT/ENTREE
6 Holle Oesters "Fines Claires" uit Cancale 000**
6 Huîtres Creuses “Fines Claires”**
Carpaccio "Fleur de Wagyu" | Rucola | Noten | Parmezaanse kaas**
Carpaccio "Fleur de Wagyu" | Roquette | Noix | Parmesan**
Sint-jakobsschelpen 'Dieppe' | Schorseneren | Topinamburg | Zwarte Truffels**
Saint-Jacques 'Dieppe' | Salsifis | topinambour | Truffes noires **
TUSSENGERECHT/DEUXIÈME ENTRÈE
Kreeft "Cédric" | Champagnesaus | Bieslook
Homard « Cédric » | Sauce au Champagne | Ciboulette
HOOFDGERECHT/PLATS
Duif van Anjou | Sucrien | Gele Wortelen Met Gember | Chiconette | Morel saus
Pigeon D'Anjou | Sucrine | Carottes Jaunes Au Gingembre | Chiconette | Sauce Aux Morilles
Kabeljauw 'Skrei' | Prei | Grenaille Appels | Mousselinesaus | Spinazie
Cabillaud ' Skrei' | Poireaux | Pommes Grenaille | Mousseline | Epinard
Kreeft à La Plancha | Gember | Citroengras | Wilde Rijst +- 500 gr. + € 28
Homard à La Plancha | Gingembre | Lemongras | Riz Sauvage +-500gr. + € 28
NAGERECHT/DESSERT
Nagerecht van de Dag
Dessert du Jour
Geaffineerde kazen Van Michel en Frederic Van Tricht + € 12
Les Fromages affinés de Michel et Frederic Van Tricht + € 12
4 Gangen | Plats Menu 72 euros
Aperitief en aangepaste wijnen | Apéritif et vins compris + 32 euros
**5 Gangen | Plats Menu 90 euros
Aperitief en aangepaste wijnen | Apéritif et vins compris + 38 euros
Aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht
Arrangement de vins jusqu’au plat