RESERVATIES - RESERVATIONS

 

Tel.:  050 60 77 95
Email:  info@restaurant-cedric.be

 

Maandag & dinsdag gesloten.

Fermé le Lundi et Mardi.

 

Uitgezonderd tijdens feestdagen

Sauf les jours fériers

 

Menu Valentijn

Menu Saint Valentin

14, 15 & 16 februari/février

VOORGERECHT/ENTREE

 

6 Holle Oesters "Fines Claires" uit Cancale 000

6 Huitres Creuses “Fines Claires”

Gebakken Eendenlever | Butternut | Suikersla | Peperkoek |  Vanillesaus 

Foie de Canard Poëlée | Butternut | Sucrine | Pain d'épices | Sauce Vanille

Mi-Cuit van Rode Tonijn | Ceviche | Mango | Soja | Wakame | Wasabi

Mi-Cuit de Thon Rouge | Ceviche | Mangue | Soja | Wakame | Wasabi

TUSSENGERECHT/DEUXIÈME ENTRÈE

 

Krabpoten “Cédric” | Champagnesaus | Bieslook

Manchon de Crabe « Cédric » | Sauce au Champagne  Ciboulette    

 

HOOFDGERECHT/PLATS

 

Duif uit Anjou | Jonge Wortel |Mini Witloof | Schorseneer | Gevogeltejus 

Pigeon D' Anjou | Courgette| Betterave | Salsifis | | Jus de Volaille

Kabeljauwhaasje “Skrei” | Knolselder | Prei | Beukenzwam | Venusschelp | Grijze Garnalen

Cabillaud « Skrei » | Céleris Râve | Poireaux | Beukenzwam | Vongoler | Crevettes Grises

Kreeft à La Plancha | Gember | Citroengras | Wilde Rijst +- 500 gr.  + € 20 € 

Homard à La Plancha | Gingembre | Lemongrass | Riz Sauvage +-500gr.   + € 20

 

NAGERECHT/DESSERT

 

Dessert van de Liefde

Dessert du Désir

Geaffineerde Kazen +10.00 euro

Les Fromages affinés +10.00 euro

                                                               

4 Gangen | Plats Menu 65 euros

Aperitief en aangepaste wijnen | Apéritif et vins compris + 33 euros

         

**5 Gangen | Plats Menu 80 euros

Aperitief en aangepaste wijnen | Apéritif et vins compris + 38 euros

         

Aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht

Arrangement de vins jusqu’au plat

Locatie:

Koningslaan 230

8300 Knokke- Heist

  • w-facebook

© 2016 Restaurant Cédric

Privacyverklaring